Credits

FreeOnes-tegoeden zijn een speciale valuta die exclusief is voor FreeOnes. U kunt als lid credits verdienen door eenvoudigweg actief te zijn op de site of activiteiten uit te voeren zoals het identificeren van verbroken links en het toevoegen van cast-suggesties aan foto's en video's. Zodra je genoeg credits hebt verdiend, kun je ze uitgeven aan premium video's en foto's of 48 uur VOD-verhuur in de Video on Demand-winkel .

Als je absoluut niet kunt wachten om genoeg credits te verdienen voor de aankopen die je wilt doen, kun je ze ook kopen! Bekijk de pakketten op deze pagina.

Je moet WEL een ingelogd lid zijn om te verdienen of je tegoeden te gebruiken! Als u nog geen lid bent, meld u dan hier aan en ontvang vandaag nog 100 bonustegoeden.

Koop een van onze tegoedpakketten

25000 Credits
10000 Credits
5000 Credits
2500 Credits
1000 Credits
500 Credits
250 Credits

Veel Gestelde Vragen

Heb je vragen over het FreeOnes Premium-lidmaatschap? Kijk dan hieronder!

Het is slechts $3.00! $9.95! Je krijgt niet alleen alles wat al komt met een GRATIS account en een Bronze-account, maar je ontvangt ook een 48-uurs VOD-huur per maand! Dit is maximaal $25 in waarde. Ja! Klik gewoon op de upgrade-knop! Zodra je hebt betaald, heb je onmiddellijk toegang tot je 48-uurshuur en je gratis tegoeden! Hoewel we het jammer vinden dat je downgradet, kun je dat doen. Houd er rekening mee dat u de voordelen van de pakketten van een hoger niveau onmiddellijk verliest. Elke resterende tijd van het hogere pakket wordt toegepast op het pakket waarnaar u downgradet. Alle leuke FreeOnes-functies zijn nog steeds GRATIS! Echter, voor die leden die meer zouden willen, wilden we een nieuwe ervaring aanbieden! Ja! In de zeer nabije toekomst zullen we onze premium gebruikers een voorproefje bieden om ons te laten weten hoe ze het leuk vinden! U wordt elke 30 dagen $3.00 in rekening gebracht, totdat u uw account annuleert in uw accountinstellingen. Op uw creditcard staat een afschrijving van Funix BV. Nee, uw lidmaatschap is alleen geldig voor het account waarop het is geactiveerd. Log in op uw account en ga naar het tabblad Facturering en klik op de link / knop annuleren.

Met FreeOnes Premium Brons heb je als eerste toegang tot alle nieuwe content op de komt binnenkort pagina. Als u Brons-lid wordt, verdubbelt u in wezen het aantal nieuwe video's, foto's en links waartoe u elke dag toegang hebt!

FreeOnes-credits worden verdiend door dingen op de website te doen! U kunt dagelijks een tegoed verdienen voor het volgen van een nieuw meisje of het toevoegen van een andere foto aan uw persoonlijke fotocollecties. Of je kunt naar fotogalerijen gaan en nieuwe categorieën, tags of babes voorstellen als je weet wie de vermiste babe is! Zodra je credits hebt verdiend, kun je nieuwe functies ontgrendelen, exclusieve FreeOnes-content kopen en meer!

Iedereen heeft toegang tot een video op FreeOnes, maar de beste kwaliteit wordt gereserveerd voor FreeOnes-leden! Het enige dat u hoeft te doen, is een GRATIS account registreren om toegang te krijgen tot video's van hogere kwaliteit! Waar wacht je op? Het is gratis