Claim het profiel van Bella Rolland

Ben je een model, pornoster, camgirl of influencer? Zo ja, claim dan je profiel om je babe-sectie aan te passen, gedoneerde credits te claimen en meer! Bekijk de twee manieren waarop u uw profiel op FreeOnes kunt claimen!

Je hebt al een Babe-sectie

Als je al een babe-sectie op FreeOnes hebt, ga dan gewoon naar het profiel (als je hier nog niet bent) en klik op het grijze "vinkje" naast je naam. Vul het formulier in, voeg een fanbordfoto toe met de onderstaande richtlijnen en we helpen je aan de slag!

Je bent nog niet op FreeOnes

Als je nog niet op FreeOnes zit, geen probleem! Klik gewoon op deze link en vul het formulier in. Als je een unieke artiestennaam hebt en voldoende links (sociale media, cam, alleen fans...aanwezigheid op internet) kunnen we een sectie maken! En zorg er natuurlijk voor dat je je fanfoto instuurt!

Waaierbord fotorichtlijnen

We hebben een fanteken nodig om je de status Verified Babe te geven. Op deze manier hoef je je ID niet in te dienen, tenzij je je gedoneerde credits wilt uitbetalen of later content op ons platform wilt verkopen! Lees het volgende aandachtig wanneer u uw fanbord gaat maken!

  1. U moet een handgeschreven bord vasthouden met een datum binnen de afgelopen 3 dagen na indiening
  2. Het bord moet een speciale boodschap hebben voor FreeOnes
  3. We accepteren geen door AI gegenereerde foto's of digitale fanborden.

Het fanbord wordt in de FreeOnes News- sectie geplaatst om nieuwe fans jouw kant op te sturen!

*
*
*
*